Företagsgåvor till kunder och anställda


Du som företagare kan använda olika företagsgåvor till både dina kunder och anställda för att stärka banden till dem. På detta sätt känner sig de också ihågkomna och uppskattade. Det kräver ingen större satsning av dig för att göra en positiv gärning, men den kommer emellertid att vara uppskattad av dina anställda.

Dessa gåvor kan dessutom vara försedda med ditt företags logo, på detta sätt får du även mer synlighet för ditt företag på ett enkelt sätt. Dessa produkter kan nämligen även bli sedda av andra som annars inte skulle komma i kontakt med ditt företag.

Produkter du kan använda som gåvor

Exempel på produkter som passar att ge bort är pennor, USB-minnen, nyckelringar eller nyckelband. De här produkterna är enkla och alla kan ha nytta av dem. Du kan också ge bort olika muggar, flaskor eller termosar som företagsgåva. Bra gåvor kan också vara en handduk, ett paraply eller en ficklampa. Olika hygienprodukter som handsprit, läppserat eller våtservetter är också uppskattade gåvor. I dessa hektiska tider kan också en stressboll vara en trevlig gåva. Den sänker därmed stressen och den anställda kan lättare koncentrera sig och prestera bättre.

Du hittar mer information online om olika produkter som du kan använda som företagsgåvor och gåvor till din anställda.