Digitala och smarta lösningar för tillverkningsindustrin


Som tillverkare har du behov av att märka upp dina produkter. Det kan vara alltifrån enkel produktmärkning till större märkning för till exempel pallar. Som konsument förväntar du dig att märkningen är tydlig, läsbar och relevant. Det gäller såväl innehållsförteckningar, tvättråd, användarinformation, etc. Det är mycket data som ska bli rätt och dessutom ska layouten stämma med ditt varumärke.

Öka din effektivitet med en enkel programvara

Med en enkel programvara kan du styra dina etiketter och appliceringar. Det innebär många fördelar som gör att du får ett effektivare produktionsflöde. Genom att samla all information i ett program minimerar du dessutom eventuella manuella fel och misstag. Du får en snabb och smidig överblick direkt och kan komplettera eller ta bort information med ett knapptryck. När hela processen fungerar enligt uppsatta mål, underlättar det samarbete mellan olika enheter.

Med en bestämd etikettdesign garanterar du att dina etiketter ser ut precis som du vill ha dem. Säkerställ att varumärke och layout följer företagets riktlinjer och du slipper obehagliga överraskningar.

Läs mer online om hur du kan öka din effektivitet utan att samtidigt minska på kvaliteten. Med professionell hjälp kan du installera och få en flexibel och användbar lösning som är anpassad efter din verksamhets behov.