Surfplatta – vår nya dator


Med teknikutvecklingen som sker allt snabbare runt omkring oss har surfplattan blivit ett smidigt alternativ att ta med sig överallt istället för en otymplig laptop.

Hitta bra tillbehör

Vare sig du väljer en iPad från Apple, en Google Nexus, surfplatta från Samsung, Huawei, Sony, Lenovo eller Asus så kan du hitta tillbehör som underlättar din dagliga användning. Hitta det du har behov av i form av en hållare att ha i bilen eller ett praktiskt skal som skyddar surfplattan och som även gör att du kan använda den som stativ.

Surfplattan allt mer tekniskt avancerad

År 2010 släppte Apple sin första Ipad, men det är först nu som en iPad på riktigt kan utmana persondatorn då de nya versionerna av iPad Pro kommer med muspekare.

Allt mindre skillnad

Skillnaden mellan en laptop och en surfplatta blir också allt mindre. Det finns numera laptops som kan “förvandlas” till surfplattor precis som du idag kan köpa till tangentbord till många surfplattor så att i princip fungerar som en persondator. Många surfplattor har idag också samma operativsystem som laptops, som Windows, vilket gör valet enklare då surfplattan dessutom är en billigare investering.