Ett kassasystem utan krångel


När du driver din verksamhet är förmodligen kassasystemet det sista du vill oroa dig för. Det ska bara funka och inte vara krångligt och gammalmodigt.

Idag finns väldigt fina kassasystem som är enkla att hantera och som har en massa smarta funktioner. Du kan till och med få all uppföljning i samma system på ett överskådligt sätt.

Saker att tänka på

Beroende på vilken verksamhet du driver behöver kassasystemet ha lite olika funktionalitet. Det är exempelvis rätt stor skillnad på en restaurang som behöver producera notor och en tillverkare som behöver hålla kundregister. Kostnad för inlösenavtal och kortinlösen är också en viktig sak att titta på som kan variera kraftigt mellan olika leverantörer. Dessutom ska kassasystemet hantera vissa krav hos Skatteverket.

Välj en leverantör som bryr sig om dig

Verkar kassaleverantören seriös och engagerad i mig och mitt företag? Tänk på att det är en stor investering du gör genom att skaffa ett nytt system och då är kontakten med leverantören frekvent och viktig. Om nöjd-kundgaranti finns ska du kunna förvänta dig att firman gör vad den kan för att du ska bli nöjd. Kolla också upp så det finns bra support även på kvällar och helger. Klicka dig vidare online om du vill veta mer och få vägledning.